Onze werkwijze

Dankzij Fortron weten we zeker dat we aan de strenge regels voor specialistische reiniging voldoen

Cor-Jan van der Wal, Manager Servicebedrijf van het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Lees de referentiecase

Een prestigieus kantoorpand vraagt om ander onderhoud dan een loods op een industrieterrein. Logisch, vinden wij. Daarom bieden wij onze klanten altijd maatwerk. Dat begint bij een passend advies. In een oriënterend gesprek zetten we uw wensen en eisen op een rij. Samen bekijken we vervolgens welke diensten het beste bij u passen. Van glazen wassen tot gevelreiniging, van gevelinspecties tot meerjarig onderhoud. 

Topkwaliteit leveren aan onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk. Door te werken met de juiste certificering, kunt u er zeker van dat u altijd alle eisen voldoen. Zo waarborgen we de veiligheid van onze medewerkers en de gebruikers van een gebouw. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is. 

Onze visie op duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen draait om mensen

Mensen die lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, presteren beter. Dat straalt af op onze klanten. En dat levert uiteindelijk winst op voor iedereen.

Onze mensen

Verantwoordelijkheid

Goede dienstverlening start bij het nemen van je verantwoordelijkheid. Voor het milieu en de maatschappij, maar in de eerste plaats voor onze medewerkers. Zij zetten iedere dag hun beste beentje voor bij onze opdrachtgevers. We investeren daarom veel in hen. Niet alleen met een duurzaam personeelsbeleid, maar ook met de inzet van middelen en materialen.

Onze visie op innovatie

Fortron is altijd op zoek naar nieuwe materialen, technieken en werkmethodieken. Eenmaal gevonden passen we ze als eerste in de branche toe. Ook brengen we zelf regelmatig innovaties op de markt. Soms zijn die enorm productgericht, zoals de Indoor Clean Pole of de Fortron Façade Brush. Daarnaast kijken we ook voortdurend hoe we onze werkwijze kunnen vernieuwen. Zo hebben we bijvoorbeeld een uniek concept neergezet met ons digitale plannings- en registratiesysteem.