Glazenwassers waar u geen omkijken naar heeft

Bij de keuze voor een glazenwasser heeft u een aantal uitgangspunten:

  • de uitvoering moet veilig gebeuren;
  • door nette, representatieve medewerkers;
  • die bij voorkeur nog wat extra's doen;
  • met minimale overlast voor uw gebouwgebruikers;
  • en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Dat is wat u bij ons vindt. Onze medewerkers zijn proactief en flexibel. Zij zorgen ervoor dat uw gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden hebben. Ze letten op veiligheid, houden rekening met het gebouwgebruik en passen hun werkzaamheden hierop aan.
Is er glas in uw gebouw moeilijk bereikbaar? Geen probleem. Met onze innovatieve oplossingen vinden we bijna altijd een passende oplossing. We gebruiken bijvoorbeeld onze Indoor Cleanpole of de RopeClimber.  

Wij bieden u betrouwbare dienstverlening en beschikken over diverse certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

 

 

Lastig bereikbaar binnenglas? Geen probleem met onze oplossingen!

Indoor Cleanpole

Glazenwassen in volle kantoren of technische ruimten. Dat kan knap lastig zijn. Zeker omdat er soms gewoon niet genoeg ruimte is om een raam goed te bereiken. Daarom ontwikkelde Fortron de Indoor Cleanpole. Hiermee wassen we glas over bureaus en tafels heen. Veilig, efficiënt en zonder water!

Meer weten?

RopeClimber

Hoogwerkers of steigers in uw gebouw zorgen voor overlast voor uw gebouwgebruikers. Toch wilt u ook dat die hoge glaspartij gewassen wordt. Hoe maakt u die toch bereikbaar, zonder die enorme sta-in-de-wegs? De RopeClimber biedt de oplossing!

Lees meer

Specialist in glas- en gevelonderhoud

24/7 Calamiteitendienst

Graffiti verwijderen? Waterschade? Spoeddesinfectie? Via 0800 - 023 1779 staan we 24/7 voor u klaar!

Lees meer

Vrijblijvend advies over uw gevel?

Vraag de gratis gevelquickscan aan !