Glazenwassers waar u geen omkijken naar heeft

Bij de keuze voor een glazenwasser heeft u een aantal uitgangspunten:

  • de uitvoering moet veilig gebeuren;
  • door nette, representatieve medewerkers;
  • die bij voorkeur nog wat extra's doen;
  • met minimale overlast voor uw gebouwgebruikers;
  • en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Dat is wat u bij ons vindt. Onze medewerkers zijn proactief en flexibel. Zij zorgen ervoor dat uw gebouwgebruikers zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden hebben. Ze letten op veiligheid, houden rekening met het gebouwgebruik en passen hun werkzaamheden hierop aan.
Is er glas in uw gebouw moeilijk bereikbaar? Geen probleem. Met onze innovatieve oplossingen vinden we bijna altijd een passende oplossing. We gebruiken bijvoorbeeld onze Indoor Cleanpole of de RopeClimber.  

Wij bieden u betrouwbare dienstverlening en beschikken over diverse certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

 

 

Effectief, efficiënt en innovatief: zo wassen wij uw ramen!

Fortron Façade Brush

De ene partij reinigt uw gevelglas, de andere uw gevel. Zou het niet mooi zijn als u die werkzaamheden zou kunnen combineren? Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook een hoop geregel. Het kan! Met de Fortron Façade Brush wassen we in één moeite glas- en gevel. Of u wel of geen gondelinstallatie heeft, wij zorgen ervoor dat uw gebouw er stralend uitziet.

Lees meer

RopeClimber

Het onderhoud van een gondelinstallatie is kostbaar. Daarbij voldoen veel oudere gondelinstallaties niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Het gevolg? U zit met een gondelinstallatie die u niet mag gebruiken. En laat u nou net die installatie nodig hebben om al uw gevelglas te bereiken. Herkent u dit? Dan is onze RopeClimber de oplossing!

Lees meer

Waspak

Soms is telescopische glasbewassing de enige mogelijkheid om uw ramen te wassen. Voordeel is dat inzet van een hoogwerker of steiger niet nodig is, nadeel is de hoge fysieke belasting op onze medewerkers. Daarom maken wij bij deze methode gebruik van het Waspak: een harnas waarmee we de belasting met maar liefst 50 procent reduceren! Goed voor onze medewerkers. En daarmee goed voor u. Want hoe beter onze medewerkers zich voelen, hoe hoger de kwaliteit die ze bij u leveren. Winst voor u en winst voor ons!

Lees meer

Specialist in glas- en gevelonderhoud

24/7 Calamiteitendienst

Graffiti verwijderen? Waterschade? Spoeddesinfectie? Via 0800 - 023 1779 staan we 24/7 voor u klaar!

Lees meer

Vrijblijvend advies over uw gevel?

Vraag de gratis gevelquickscan aan !